Hur du kan få fler dejter online


När det gäller nätdejting så är det mycket enklare att träffa många tjejer på kortare tid än i verkliga livet utanför internet. Allt du behöver göra är att skapa en profil, söka efter kvinnor i ditt område och börja skicka meddelanden. Det låter enkelt, eller hur? I vilket fall, det finns en del grundläggande regler du bör följa för att få tjejernas uppmärksamhet och få svar på dina meddelanden. Vi har satt ihop några grundtips och tricks för att lyckas i online dejtingoceanen så du kan fånga din gyllene fisk och ha den must trevliga dejtingupplevelsen någonsin.

Din medlemsprofil

Varför ska jag fylla i min personliga information? – kanske du frågar dig själv. Tja, du vill inte att en främmande person på internet kollar in din profil och ser dina bilder utan att du vet om det? Det vill inte medlemmarna på KataKvinnor.se heller. Så om du vill besöka deras profiler så måste du ha registrerat och presenterat dig själv, det är bara rättvist.

Registrering på Kåta Kvinnors hemsida är ganska kort, men om du vill öka dina chanser att hitta en dejt så vill vi föreslå att du fyller i lite extra information. Din profil är chansen att visa din bästa sida och fånga tjejernas intresse.

Var inte för seriös. Du behöver inte berätta hela din livshistoria i din profil. Flirtiga och roliga profiler brukar få den mesta uppmärksamheten. Kvinnor uppskattar bra humor och kan till och med se det som sexigt, så ge det en chans. Du kan komma på och skriva några påhittade historier som kan få henne att le.
Försök vara originell och berätta någonting om dig själv: vad dina intressen är eller hur du föreställer dig en perfekt dejt. Försök visa dina bästa sidor, så tjejen vill klicka på på ”Skicka meddelande”-knappen efter att ha läst din profil.

Ditt foto

Tiden då du var tvungen att skanna riktiga foton och sedan ladda upp dem via din dator är öber för länge sedan. Även om du inte har några foton redo så kan du ta en snabbt med din telefon eller webcam. Det tar bara några sekunder, och det kommer mångdubbla dina chanser att komma i kontakt med någon. Undersökningar har visat att medlemmar med foton i sin profil har åtminstone fem gånger högre chans att få svar än dem medlemmar utan foton.

När du väljer bild att ladda upp i din profil, se till att ditt ansikte är syntligt. Vi respekterar din integritet, men vem vill prata med ett siluettspöke, med någon vars ansikte man inte ens kan se?

Om ditt ansikte i bilden är glatt, så är det en bonus. Det är vetenskapligt bevisat att personer som uppfattas som griniga ses som mindre attraktiva, så ett leende kommer du långt med.

Att ladda upp ett gruppfoto på dig och dina vänner så att den som ser bilden måste fundera vem som är du är inte den bästa idén. Ett foto tillsammans med din före detta flickvän är ett stort nej, nej!

Så, vilka bilder är bra då? Bilder som visar dig ta del av någon aktivitet, till exempel när du utöver någon sport eller är på något event eller liknande. Det visar inte bara dina hobbies och passioner i livet, men det är även en bra konversationsstartare.

Nakenbilder är tillåtna på KataKvinnor.se med. Det är helt upp till dig hur mycket nakenhet du vill visa, från vår erfarenhet så kan vi säga att profiler med naken överkropp eller med underkläder på får mer uppmärksamhet än närbilder av andra privata kroppsdelar. Du kan alltid skicka sådana bilder i ett privat meddelande efter den första kontakten, om saker och ting börjar bli riktigt heta.

Att skriva meddelanden

Ditt första meddelande behöver inte vara långt, men det hjälper om du skriver någonting mer än bara ”hej”. Du kan börja med en kort presentation av dig själv, om det finns någonting du vill tillägga din profil eller så kan du börja med en fråga om hennes dag eller helgplaner. Generellt öppnar frågor som inte har svaret ”ja” eller ”nej” till vidare dialog.

Vet inte var du ska börja? Alla gillar uppmärksamhet. Istället för att skryta om dig själv och dina överlägsna kvaliteter, visa att du är intresserad av tjejen du skriver till. Kommentera någonting du tyckte var intressant eller tilltalande i henne profil: något intresse ni delar eller något som fångade ditt intresse bland hennes foton. Ge en komplimang om hur on klär sig eller ler, men försök undvika direkta referenser till kroppsdelar. Chansen är överhängande att ”jag gillar dina tuttar”-komplimangen inte kommer vinna hennes hjärta även om hon inte kommer blir förolämpad av att du sade det. Faktumet att du är på en vuxendejtingsajt betyder inte att du inte kan vara respektlös mot andra medlemmar. Att börja ett samtal med ”vill du knulla” är inte rätt väg att gå.

Du ser en tjej som du verkligen gillar och skickar ett meddelande till henne. Jättebra! Vad nu? Surfa igenom medlemmar och skicka några fler meddelanden. Det finns manga tjejer på sajten och även om vi hoppas att den du var intresserad av kommer svara dig, så kan du prata med andra medan du väntar på ett svar. Om tjejen inte svarar dig efter ett tag, så är det troligt att hon inte kommer svara alls. Att attackera henne med irriterande meddelanden gång på gång kommer inte att leda någonstans om hon valt att inte prata med dig. Det finns någon annan för dig där ute. Ge inte upp och chatta med andra trevliga tjejer online.